sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Pamakéan Ranté Ranté Kalayan Bébérésna Béntenna Sareng Béda Ukuran Dina Bar sareng Ranté

Nov 11,2020 103

Aya seueur jinis ragaji rantay, anu tiasa ditangtoskeun numutkeun kabutuhan anjeun nyalira. Upami diteukteuk diaméter alit atanapi kanggo panggunaan rumah tangga, 25.4CC kalayan batang 10 "atanapi 12" cekap, umumna pikeun tangkal buah ragaji, awi moso, sareng sajabana, panjang motong tiasa 20—22cm. Ogé perpindahan sakedik langkung ageung sapertos 37.2 / 38.2CC kalayan 16 "bar mangrupikeun pilihan anu saé, sareng pikeun ieu diaméter motong tiasa ngahontal 30cm.

Teras aya jinis 45-58 sedeng kalayan perpindahan ti 45CC dugi ka 58CC, tiasa nganggo batang 16 dugi 22 ". Pembalakan Profesional; sareng ieu ukuran anu paling populér ayeuna.

Anu pangbadagna nyaéta 62CC kalayan 20 "atanapi 22" bar, diameter motong tiasa 52cm.