sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Anyar 4 Stroke Brush Cutter Model

Jul 10,2020 171

Zhejiang Titan Machines Co., Ltd. parantos ngaluncurkeun modél cutter sikat 4 stroke énggal dina 5 Juli. Modél ieu parantos ngagaduhan sertipikat pikeun diékspor ka Éropa. Modél ieu nyaéta desain tim Titantec RD sareng ngagaduhan konsumsi sareng émisi anu langkung handap. 4 stroke anyar ieu sareng struktur silinder pamisah, anu tiasa gaduh 3 mesin anu béda, 31cc & 39cc & 42.5cc. Pikeun mesin panggedéna, kakuatanna tiasa ngahontal kana 1.25Kw.