sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Mesin Palasik Sareng 2021 Produk Patén Anyar Datang

Apr 12,2021 137

Wilujeng sumping di 129th Canton fair Titantec live room. Kami pabrik mesin kebon propésional sareng gaduh bénsin sareng béntenna. Salami streaming langsung ieu, kami bakal ngenalkeun modél populér kami sareng nunjukkeun sababaraha produk pangénggalna.

Wilujeng sumping nganjang ngalangkungan halaman wéb: https://ex.cantonfair.org.cn/pc/zh/exhibitor/4ab00000-005f-5254-d3c9-08d7ed799520 atanapi milarian nomer stan kami:14.2G31-32, 14.2H11-12.