sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Tumuwuhna 15% dina omzet ti Januari dugi ka April

bisa 15,2020 99

Zhejiang Titan Machines Co., Ltd. ngagaduhan pertumbuhan 15% dina omzet ti Januari dugi ka April. Ékonomi dipangaruhan pisan ku Covid-19 di panjuru dunya. Titan moal tiasa ngahontal ieu tanpa dukungan ti pamaréntah sareng konsumén, pamimpin bos sareng usaha sadaya padamel Titan.