sadaya Kategori
EN

Imah>wartos

Pameran Canton Online ka-127

Jun 19,2020 131

Ti 15 Juni nepi ka 24 Juni, Zhejiang Titan Mesin Co, Ltd. baris ngahadiran 127 Online Online Fair Fair. Éta mangrupikeun pertama kalina Pameran Kanton anu kudu nyambung online kusabab Covid-19 sareng pameran éta bakal tumandang pikeun 10 dinten anu mangrupakeun tantangan ageung pikeun perusahaan-perusahaan manufaktur tradisional. Tim penjualan Titan mimiti nyiapkeun adil ti saprak April sareng sadayana anggotana siap ngadangu tangtangan sareng diajar tina pamari online Kanton.