sadaya Kategori
EN

Imah>Tentang Kami

Propil Company

Cina Titan Machines khusus pikeun manufaktur sareng pamasaran alat-alat kakuatan kebon luar, sapertos Bénsin Ranté Saw, Brush Cutter, Hedge Trimmer, Multifunctional Cutter, Earth Auger, sareng sajabana Kami parantos desig-ning sareng ngahasilkeun modél anu paling populer sepanjang waktos .Titan ngatur kualitas produk mimitian ti pilihan suku cadang. Sadaya prosedur kalebet bagian-bagian saham anu lebet, produksi dahar garis, pamariksaan sareng pengemasan mastikeun pisan kana standar ISO9000 pikeun mastikeun stabilitas, tanggung jawab ulang sareng konsistensi kualitas produk. Ku alatan éta, Titan nyayogikeun produ-cts anu paling dijual sareng kalapa pikeun minuhan kabutuhan unggal klién sareng ngaraosan reputasi anu saé diantara palanggan anu lami sareng énggal. Wilujeng kerjasama anjeun iraha waé. Titan daék bagikeun masa depan cerah sareng anjeun.

Kamampuhan Perusahaan

  • 01
    Produk euyeub

    sapertos Bénsin Ranté Bénsin, Sikat Pemotong, Pager hirup Trimmer, Multifunctional Cutter, Earth Auger, jst.

  • 02
    Gaya modis

    Kami parantos desig-ning sareng ngahasilkeun modél anu paling populer sepanjang waktos.

  • 03
    Kéngingkeun kualifikasi

    Titan parantos kéngingkeun produk Sértipikat CE, GS, EUⅡ sareng pa-sértip ISO9001: 2008 persetujuan manajemén kualitas di 2009.

     

sertipikasi

> GS

GS

> GS

GS

> GS

GS

> GS

GS

> EMC

EMC

> EMC

EMC

Sajarah

  • 2013
  • 2016
  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2013-12
    Penjualan Tahunan Ngaleungitkeun US $ 15,000,000

  • 2013-04
    Ngamimitian Ngadesain Modél Mesin Urang Sareng penampilan & penampilan

  • 2016-09
    Dipeunteun Salaku Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional

  • 2016-06
    Lebetkeun Pasar Domastic, Target Dina Pasar High End

  • 2017-07
    Pangwangunan Aturan Industri

    Janten Anggota Top Mesin Bensin Brush Cutter Merk Wangunan Anu "didamel di Zhejiang, Miluan Pengembangan Peraturan Industri

  • 2018-12
    Éling Produksi Automatioc

    Pindahkeun Kana Pabrik & Kantor Anyar Kami, Éling Produksi Automatioc Léngkah

  • 2018-06
    Ngadegkeun Tim Proyék Listrik Litium

  • 2018-02
    Ngagaduhan Harga Kualitas Wuyigovernment

  • 2019
    Rentang Anyar

    Produk Batré Siap Pikeun Produksi Massa.