sadaya Kategori
EN

Imah>Tentang Kami

Propil Company

Zhejiang Titan Machines Co., Ltd khusus dina manufaktur sareng dagang pakakas kebon luar ruangan, kalebet Bénsin Ranté Saw, Brush Cutter, Hedge Trimmer, Multifunctional Cutter, Earth Auger, sareng sajabana Ti saprak ngamimitian kami, kami parantos bakti pikeun ngajaga kualitas anu unggul produk urang sareng ngarancang modél pang populerna.

Titan perenahna di Wuyi County, Propinsi Zhejiang, anu euyeub ku bahan baku. Tiantai ngagaduhan prosés manajemén anu ketat, prosés produksi anu maju sareng alat-alatna, sareng pagawé téknis terampil pikeun mastikeun kaluaran produk anu bermutu tinggi. Titan parantos kéngingkeun produk Sértipikat CE, GS, EUⅡand ngaliwat ISO9001: persetujuan pangaturan kualitas 2008. Ku alatan éta, Titan nyayogikeun produk anu paling populér sareng kalapa pikeun nyumponan kabutuhan unggal pangguna sareng nikmati reputasi anu hadé diantara sadaya klien.

Wilujeng sumping di perusahaan sareng kami iraha waé. Titan ngarepkeun nyiptakeun masa depan anu cerah sareng anjeun.

Kamampuhan Perusahaan

  • 01
    Produk euyeub

    sapertos Bénsin Ranté Bénsin, Sikat Pemotong, Pager hirup Trimmer, Multifunctional Cutter, Earth Auger, jst.

  • 02
    Gaya populér

    Kusabab ngamimitian, kami parantos ngararancang sareng ngahasilkeun produk anu laris.

  • 03
    Sértipikat mumpuni

    Titan parantos kéngingkeun produk Sértipikat CE, GS, EUⅡ sareng pa-sértip ISO9001: 2008 persetujuan manajemén kualitas di 2009.

     

sertipikasi

> GS

GS

> GS

GS

> GS

GS

> GS

GS

> EMC

EMC

> EMC

EMC

milestone

  • 2013
  • 2016
  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2013-12
    Penjualan Tahunan Ngaleungitkeun US $ 15,000,000

  • 2013-04
    Start To Design Our Own Engine Model & appearance

  • 2016-09
    Dipeunteun Salaku Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional

  • 2016-06
    Lebetkeun Pasar Domastic, Target Dina Pasar High End

  • 2017-07
    Pangwangunan Aturan Industri

    Janten Anggota Top Mesin Bensin Brush Cutter Merk Wangunan Anu "didamel di Zhejiang, Miluan Pengembangan Peraturan Industri

  • 2018-12
    Éling Produksi Automatioc

    Pindahkeun Kana Pabrik & Kantor Anyar Kami, Éling Produksi Automatioc Léngkah

  • 2018-06
    Ngadegkeun Tim Proyék Listrik Litium

  • 2018-02
    Ngagaduhan Harga Kualitas Wuyigovernment

  • 2019
    Rentang Anyar

    Produk Batré Siap Pikeun Produksi Massa.