Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Përdorimi i sharrave zinxhir me zhvendosje të ndryshme dhe madhësi të ndryshme të shiritit dhe zinxhirit

nëntor 11,2020 59

Ekzistojnë shumë lloje sharrash zinxhirësh, të cilat mund të përcaktohen sipas nevojave tuaja. Nëse pritet me diametër të vogël ose për përdorim shtëpiak, mjafton 25.4CC me shirit 10 "ose 12", përgjithësisht për pemë frutore me sharrë, bambu moso, etj., Gjatësia e prerjes mund të jetë 20-22 cm. Gjithashtu një zhvendosje pak më e madhe si 37.2 / 38.2CC me shiritin 16 "është një zgjedhje e mirë, dhe për këtë diamteri i prerjes mund të arrijë 30 cm.

Pastaj ekziston një lloj i mesëm 45-58 me një zhvendosje nga 45CC në 58CC, mund të jetë me bar 16 deri në 22 ". Prerjet profesionale; dhe këto janë madhësia më e popullarizuar tani.

Më i madhi është 62CC me shirit 20 "ose 22", diametri i prerjes mund të jetë 52 cm.