Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

15% rritje në qarkullimin nga janari në prill

mund 15,2020 45

Co Makineri Zhejiang Titan, Ltd kanë marrë 15% rritje në xhiro nga janari në prill. Ekonomiku ndikoi shumë nga Covid-19 në të gjithë botën. Titan nuk mund ta ketë arritur këtë pa mbështetjen e qeverisë dhe klientëve, udhëheqjes së shefit dhe përpjekjeve të të gjithë punonjësve të Titan.