Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Auger Earth

63.3cc 52cc Toka Auger 2 goditje me 3 stërvitje Petrol Auger TT-GD620 / 520 (Modeli klasik)

foto dhe video

detaje

fletë datë teknike