Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Zinxhir pa

Makinë prerëse druri 2 goditje me shufër EURO V sharrë elektrike me sharrë elektrike TT-CS6150 / 5800/5200/4500 (5858

foto dhe video

detaje

fletë datë teknike