Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Zinxhir pa

Makinë prerëse dru benzine 52 sharrë elektrike me zinxhir sharrë elektrike me zinxhir CE TT-CS6150 / 5800/5200/4500

foto dhe video

detaje

fletë datë teknike