Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Zinxhir pa

Fuqia e gazit 2 goditje, druri 3.0 kf 58cc 52cc 45cc sharrë elektrike me sharrë elektrike me zinxhir TT-CS6150 / 5800/5200/4500

foto dhe video

detaje

fletë datë teknike