Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Zinxhir pa

20 "18" Sharrë me shina me zinxhir të karburantit Bar Kraft TT-CS6150 / 5800/5200/4500 (4301)

foto dhe video

detaje

fletë datë teknike