Të gjitha kategoritë
EN

home>Produkt>Zinxhir pa

Makinë prerëse druri me goditje 2 goditje me tru 25cc sharrë elektrike me sharrë elektrike TT-CS2500

foto dhe video

detaje

fletë datë teknike