Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Panganggone Rantai Gergaji Kanthi Piranti Sing Beda lan Ukuran Bar lan Rantai sing Beda

Nov 11,2020 103

Ana macem-macem jinis gergaji rantai, sing bisa ditemtokake miturut kabutuhan sampeyan dhewe. Yen dipotong diameter cilik utawa kanggo dienggo kluwarga, 25.4CC kanthi bar 10 "utawa 12" wis cukup, umume kanggo wit buah gergaji, pring moso, lsp. Dawane ngethok 20-22cm. Uga pamindhahan sing luwih gedhe kaya 37.2 / 38.2CC kanthi garis 16 "iku pilihan sing tepat, lan kanggo iki diameteripun bisa nglereni nganti 30cm.

Banjur ana jinis 45-58 ukuran medium kanthi perpindahan saka 45CC dadi 58CC, bisa nganggo garis 16 nganti 22 ". Logging profesional; lan iki ukuran paling populer saiki.

Sing paling gedhe yaiku 62CC kanthi garis 20 "utawa 22", diameter potong bisa dadi 52cm.