Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Model Pemotong Sikat 4 Stroke Anyar

Jul 10,2020 171

Zhejiang Titan Machinery Co., Ltd. wis ngluncurake model pemotong sikat 4 stroke anyar ing tanggal 5 Juli. Model iki wis entuk sertifikat kanggo diekspor menyang Eropa. Model iki minangka desain tim Titantec RD lan konsumsi lan emisi luwih murah. 4 stroke anyar iki kanthi struktur silinder pamisah, sing bisa duwe 3 mesin beda, 31cc & 39cc & 42.5cc. Kanggo mesin paling gedhe, tenaga kasebut bisa nganti 1.25Kw.