Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Mesin Klasik Lan Produk Paten Anyar 2021 sing Bakal Datang

Apr 12,2021 137

Sugeng rawuh ing ruang tamu Titantec Fair Canton kaping 129. Kita minangka pabrik mesin kebon profesional lan duwe bensin lan bensin. Sajrone streaming langsung iki, kita bakal ngenalake model populer lan nuduhake sawetara produk paling anyar.

Sugeng rawuh ing situs web: https://ex.cantonfair.org.cn/pc/zh/exhibitor/4ab00000-005f-5254-d3c9-08d7ed799520 utawa goleki nomer kios kita:14.2G31-32, 14.2H11-12.