Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Pertumbuhan 15% saka turnover saka Januari nganti April

Bisa 15,2020 99

Zhejiang Titan Machinery Co., Ltd. entuk 15% ing turnover saka Januari nganti April. Ekonomi kasebut akeh dipengaruhi dening Covid-19 ing saindenging jagad. Titan ora bisa nggayuh iki tanpa dhukungan saka pamrentah lan pelanggan, pangareping bos lan upaya kabeh karyawan Titan.