Kabeh Kategori
EN

Omah>News

Pameran Canton Online kaping 127

Jun 19,2020 131

Wiwit tanggal 15 Juni nganti 24 Juni, Zhejiang Titan Machinery Co., Ltd. bakal melu pameran Canton Online kaping 127. Iki minangka pameran Canton kaping pisanan dianakake online amarga pameran Covid-19 lan pameran kasebut bakal berlangsung suwene 10 dina sing dadi tantangan gedhe kanggo perusahaan manufaktur tradisional. Tim sales Titan wiwit nyiyapake pameran wiwit April lan kabeh anggota wis siyap ngadhepi tantangan kasebut lan sinau babagan pameran Canton online.