Kabeh Kategori
EN

Omah>Babagan awake dhewe

Gambar Company

Zhejiang Titan Machinery Co., Ltd duwe spesialisasi ing pabrikan lan dagang alat listrik kebon njaba, kalebu Saw Gantungan Bensin, Pemotong Sikat, Pemotong Hedge, Pemotong Multifungsi, Penguat Bumi, lan liya-liyane. Wiwit wiwitan, kita pancen kepengin njaga kualitas sing unggul produk lan ngrancang model sing paling populer.

Titan dununge ing Kabupaten Wuyi, Provinsi Zhejiang, sing akeh bahan baku. Tiantai nduweni proses manajemen sing ketat, proses lan peralatan produksi canggih, lan tenaga teknis sing trampil kanggo njamin produk sing berkualitas tinggi. Titan entuk sertifikat CE, GS, EUⅡlan ngliwati persetujuan manajemen mutu ISO9001: 2008. Mula, Titan nyedhiyakake produk sing paling populer lan kompetitif kanggo nyukupi kabutuhan saben pangguna lan nikmati reputasi apik ing antarane kabeh klien.

Sugeng rawuh ing perusahaan kanthi kapan wae. Titan ngarep-arep nggawe masa depan sing cerah karo sampeyan.

Kapasitas Company

  • 01
    Produk sing sugih

    kayata Saw Gantungan Bensin, Pemotong Sikat, Pemangkas Pager, Pemotong Multifungsi, Penambah Bumi, lsp.

  • 02
    Gaya populer

    Wiwit diwiwiti, kita wis ngrancang lan ngasilake produk sing paling laris.

  • 03
    Sertifikat kualifikasi

    Titan wis entuk produk Sertifikat CE, GS, EUⅡ lan nambah persetujuan manajemen mutu ISO9001: 2008 ing taun 2009.

     

Certification

> GS

GS

> GS

GS

> GS

GS

> GS

GS

> EMC

EMC

> EMC

EMC

tonggak

  • 2013
  • 2016
  • 2017
  • 2018
  • 2019
  • 2020
  • 2013-12
    Penjualan Tahunan Ngluwihi US $ 15,000,000

  • 2013-04
    Start To Design Our Own Engine Model & appearance

  • 2016-09
    Bakal Dirating Minangka Perusahaan Teknologi Nasional

  • 2016-06
    Ketik Pasar Domastic, Target ing Pasar Dhuwur

  • 2017-07
    Pengembangan Aturan Industri

    Dadi Anggota Ndhuwur Bangunan Merk Mesin Sikat Mesin Bensin "digawe ing Zhejiang, Melu Pengembangan Aturan Industri

  • 2018-12
    Éling Produksi Automatioc

    Pindhah menyang Pabrik & Kantor Anyar Kita, Elingi Produksi Automatioc Kanthi Langkah

  • 2018-06
    Tim Proyek Listrik Lithium sing Diadegake

  • 2018-02
    Entuk Regi Kualitas Wuyigovernment

  • 2019
    Range Anyar

    Produk Baterai Siap Kanggo Produksi Massa.